Спеціальні пропозиції на Mazda СХ-3, Mazda СХ-5 та MazdaСХ-9 лише до 4 березня 2020 року!

Лише по 04.03.2020 по всій дилерській мережі Mazda діють спеціальні цінові пропозиції на кросовери Mazda!

Кросовери Mazda створені з переконанням, що драйв має значення, водити – це не просто діставатися з одного місця в інше. Надійні, потужні та яскраві партнери для подорожей не тільки міськими джунглями, а й по трасі.

Фірмовий дизайн КОДО – Душа Руху, який нікого не залишає байдужим, надзвичайно економічні, надійні  та перевірені часом і тисячами кілометрів по дорогах України бензинові двигуни Skyactiv та широкий комплекс систем проактивної безпеки i-Activsense не лише забезпечать максимум задоволення від драйву, а й зроблять подорож максимально безпечною та комфортною!

Обирай свого партнера для пригод:

Компактний кросовер Mazda СХ-3 з підігрівом сидінь, керма та з світлодіодною оптикою від 579 100 грн.

Хочете більше драйву – обирайте емоційну та динамічну Mazda СХ-5 2,0 у комплектації Touring з переднім приводом лише за 691 900 грн. або повним приводом лише за 729 700 грн.

Або Mazda СХ-5 з потужним двигуном 2,5 л. 194 к.с. з переднім приводом за 710 400 грн. або  з повним приводом від 778 900 грн.

Бажаєте комфорту вищого класу та більше простору для подорожей – обирайте флагмаський кросовер Mazda СХ-9 з турбованим двигуном 2,5 з преміальною аудіо системою Bose з 12 динаміками, сидіннями обшитими ексклюзивною шкірою Nappa, розширеним пакетом систем проактивної безпеки i-Activsense, круїз-контролем, проекцією на вітрове скло лише за 1 201 600 грн

Mazda – це максимально ергономічний салон у кожній дрібниці – від розміру, положення та куту розміщення педалей прискорення та гальмування, регулювання положення сидіння таким чином, що не відчувається жодної незручності – до оптимального розміщення монітору MZD-Connect з підтримкою додатків Android Auto та Apple Car Play, а також джойстик HMI, що абсолютно не відволікає увагу водія від дороги.

Діють спеціальні кредитні умови на автомобілі Mazda  від АТ «Ощадбанк» та ПАТ «Креді Агріколь Банк»*.

Поспішайте, кількість автомобілів дуже обмежена!

* За детальною інформацією звертайтесь до представників офіційної дилерської мережі Mazda в Україні – компанії ДП «АВТО Інтернешнл».

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ